Paasjubel
Wat is Pasen?
Overdenking
Foto's
Organisatie

"Hij is niet hier,
hij is tot leven gewekt."
(Lucas 24:6)


Laatste "Paasjubel-oude-stijl"

In het hart van Delft vindt dit jaar voor de 31e keer de Paasjubel plaats. Op eerste Paasdag, zondag 01 april 2018, komen christenen uit tal van kerken bij elkaar op de Markt (tussen het stadhuis en de Nieuwe Kerk). Ze komen om te zingen (of te luisteren) naar Paasliederen uit verschillende kerkelijke tradities.

Achter de schermen is veel gesproken over hoe het volgend jaar zal gaan. Er zijn creatieve ideeën om het feestelijke van Pasen te onderstrepen met samen eten… Maar een besluit hierover moet nog genomen worden en mensen die mee gaan helpen om dit uit te werken moeten nog gevonden worden…

In ieder geval is dit de laatste Paasjubel in deze vorm. Kom en geniet mee en boven alles: geef God de eer voor Zijn grote plan met deze wereld door Pasen heen!

Bij Foto's kunt u zien hoe het er vorig jaar uitzag. Toen was Eerste Paasdag op zondag 16 april. We vinden het heel bijzonder dat dit ‘feest op de Markt’ al zo lang gevierd wordt en dat er elk jaar weer een groep vrijwilligers is die zich hiervoor inzet!
Wij nodigen u van harte uit dit heuglijke feest met ons te komen vieren, op de Markt in het centrum van Delft.Media

Poster 2018 (pdf) - download de poster
Flyers 2018 (pdf) - download de flyer

Meer weten over Pasen?

Een korte uitleg over wat christenen met Pasen nou eigenlijk vieren, kunt u vinden onder "Wat is Pasen?". Onder het kopje "Verder lezen" ziet u vervolgens enkele websites met verdere informatie over het Paasfeest.